19 Ekim 2013 Cumartesi

Adobe Flash Cs4 v10.0 Pro Full

Adobe Flash Cs4 v10.0 Pro Full

















Adobe Flash Cs4 v10.0 Pro Full


Tasarım konusunda profesyonel ürünleriyle sektörün en güçlü üreticisi Adobe’un multimedya animasyon yazılımı Flash CS4 Professional ile yapılabilecekler hayalgücüyle sınırlı. Adobe Flash farklı platformlarda kullanılabilecek animasyonlar hazırlamanızı sağlıyor. Bu işlemleri yaparken size zaman kazandırmak için pek çok aracıyla işlemleri kolaylaştıran Adobe Flash, tasarımcıların bilgisayarlarından eksik olmayan programların başında geliyor.

Animasyonlar hazırlamak ve en ince detaylarına kadar düzenleme yapabilmek için kullanabileceğiniz programla renk efektleri, haraket dönüşümleri oluşturabilir animasyonu istediğiniz kareden bölebilir, müzik ekleyebilirsiniz. Hareket düzenleyici bir panelle kullanıcılara kolay kullanım sağlayan editör size zaman kazandırmak amacıyla tasarlanmış. Otomatik tamamlama özelliğiyle yeri geldiğinde kullanıcıya asistanlıkta yapan programla yapılabilecekler, Adobe’un diğer yazılımlarında da olduğu gibi sizin yeteneğiniz ve becerinizle sınırlı.

Adobe Flash CS4 Professional güçlü ve iyileştirilmiş animasyon araçları, zaman kazandıran kodlama araçları, gelişmiş filtreleri, zengin çizim özellikleri, kolay anlaşılır kullanıcı arabirimiyle olduğu kadar geliştirlen Adobe yazılımları entegrasyonuyla da dikkat çekici. Bu sürümde yazılıma yeni eklenen 3B dönüştürme, hareket düzenleyici, meta veri desteği, H.264 desteği gibi özellikler Flash CS4 Professional’ı daha etkili hale getiriyor. Her yeni sürümde Adobe tecrübesiyle sürekli geliştirilen Adobe Flash Professional kolay ve etkili bir kullanımla deneyenlerin vazgeçilmezi olmayı sürdürüyor.


Adobe Flash CS4 Professional Yeni Özellikleri:

Nesne tabanlı animasyon Yeni
Araları ana kareler yerine doğrudan nesnelere uygulayan nesne tabanlı animasyona sahip bireysel animasyon niikleri üzerinde tam kontrol sahibi olun. Bezier tutamaçları ile hareketler üzerinde kolayca değişiklik yapın.
3B dönüştürme Yeni
x, y, ve z eksenleri boyunca animasyon yapmanızı sağlayan, heyecan verici, yeni 3B çevirme ve döndürme araçları ile 2B nesneleri 3B alanda canlandırın. İstediğiniz herhangi bir nesneye yerel veya genel dönüşüm uygulayın.
Kinematikleri Kemik aracıyla ters çevirme Yeni
Birbirine bağlı nesneler ile zincir benzeri animasyon efektleri oluşturun veya yeni Kemik aracını kullanarak tek bir şekli hızlı bir şekilde deforme edin.
Deco ve Püskürtmeli Fırça ile modelleme Yeni
Herhangi bir sembolü anında tasarım aracına dönüştürün. Sembolleri birçok farklı şekilde uygulayın: Deco aracını kullanarak hızlı bir şekilde kaleydoskop görünümlü efektler yaratın ve dolgular uygulayın veya Püskürtmeli Fırça aracını kullanarak herhangi bir tanımlanmış alana rastgele bir şekilde semboller püskürtün.

Hareket düzenleyici Yeni
Yeni hareket düzenleyiciyi kullanarak, döndürme, boyut, ölçek, konum, filtreler ve daha fazlası dahil olmak üzere ana kare parametreleri üzerinde kapsamlı kontrol sahibi olun. Grafiksel görünümler ile hareket hızı kontrolünü daha da iyi bir hale getirin.
Meta veri (XMP) desteği Yeni
Yeni XMP panelini kullanarak SWF dosyalarına meta veriler ekleyin. Daha iyi bir mobil deneyim ve gelişmiş işbirliği için hızlı bir şekilde etiket atayın.
H.264 desteği Yeni
Adobe Media Encoder’a sahip Adobe Flash Player çalışma süresinin tanıdığı herhangi bir formatı kodlayın. Diğer Adobe video ürünlerinde de bulunan aynı araç, artık H.264 desteğine de sahip.

Adobe AIR™ için yaratma Yeni
Adobe AIR çalışma süresine yayınlamak için yeni entegre özelliklere sahip etkileyici deneyimleri masüstüne gönderin. Farklı cihazlar üzerinden daha da geniş kitlelere ulaşın—web, cepefonu ve şimdi de masaüstü.

Yeni Adobe Creative Suite® arabirimi
Tüm Adobe Creative Suite sürümlerinde bulunan ve araçlarla düzenli çalışmanızı sağlayan panel sabitleme özelliği ve hızlandırılmış davranışlar sayesinde verimliliğinizi artırın.

# İndirme Linkleri Partlı #


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder