15 Aralık 2013 Pazar

IIBeruby İle Para Kazanın Ödeme Limiti YokII



Beruby İle Para Kazanın Ödeme Limiti Yok

Beruby ile para kazanmak sisteminin nasıl olduğunu açıklamadan önce Beruby Nedir? onu açıklayalım. Arama motorları, kullanıcıların yaptıkları aramalar sonucun da yönlendirdikleri sayfalardan oluşan satışlardan belirli bir %lık oranın da kazanç sağlamaktadır. Beruby sitesi bu işlemi kendi arama motorunda gerçekleştirerek alışverişlerden kesilen kesintileri geri iade etmektedir.
Beruby ile para kazanmanın bir çok yöntemi bulunmaktadır. Bu yöntemlerden bahsetmeden önce siteye üye olduğunuz da, hoşgeldin hediyesi olarak 1 TL hesabınıza yatmaktadır. Siteye üyelikten sonra; site'nin sizlere sunduğu bir çok popüler olmuş sitelere üye olarak, bu siteleri ziyaret ederek, alışveriş yaparak, sizlere sunulan sayfaları beğenerek, yorum yaparak, video izleyerek yada bazı sayfaların fanı olduğunuzda her bir işlem için %'lik oranında para kazanmış oluyorsunuz. Bu işlemleri günde bir kez yapabileceğiniz gibi bazı uygulamaları günde bir çok kez yapabilirsiniz. Böylelikle daha fazla kazanmış olursunuz. Boş zamanlarınızda ya da günün herhangi bir saatinde istediğiniz yöntemi seçerek para kazanabiliyorsunuz.
beruby.com - Güne biriktirerek başlayın
Beruby ile para kazanmak sisteminin de yukarıda bahsettiğimiz uygulamaların dışında arkadaşlarınızı davet ederek de kazanç sağlayabiliyorsunuz. Davet ettiğiniz arkadaşlarınızın kazançlarından verilen %'lik oranda para kazanmış olursunuz.
Beruby sitesi üzerinden her kesimden herkes kolaylıkla para kazanabilir. Ödemelerinizi ister belirttiğiniz banka hesaplarından isterseniz paypal hesabı üzerinden alabilirsiniz. Kazandığınız miktarlar için bir limit yoktur. İstediğiniz zaman, istediğiniz tutarı taleb edebilirsiniz.
Bir çok uygulama ile para kazanabileceğiniz Beruby sitesinin resmi adresine buradan giderek hemen üye olabilirsiniz. Üyelik ücretsiz ve kolaydır. Siteye üye olduğunuzda sizlere sunulan yöntemler ile ne kadar para kazanabileceğinizi daha iyi görmüş olursunuz.

- Alışverişlerinizi Beruby sitesi ile anlaşmalı 100 siteden birinden yaparsanız para kazanıyorsunuz.

- Beruby sitesi ile anlaşmalı sitelere kayıt olarak kazanıyorsunuz.

- Beruby sitesi ile anlaşmalı siteleri ziyaret ederek ve ayrıca video izleyerek kazanıyorsunuz.

- Referans linkiniz ile referans kayıt yaptırarak kazanıyorsunuz

Ayrıca siteye üye olur olmaz 1 TL kazanıyorsunuz. Site banka havalesi, Paypal ve mobil ödeme yöntemleriyle ödeme yapmaktadır. Ödemeler en fazla 3 iş günü içinde yapılmaktadır. Sitenin bir güzel yanı ödeme limitinin bulunmamasıdır. Yani 0.01 Kuruş dahi olsa çekebilirsiniz.



beruby.com - Güne biriktirerek başlayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder